9x handig, zo’n koffieleverancier!

de beste koffieleverancier

Met een betrouwbare koffieleverancier hou je jezelf, je medewerkers en je klanten blij. Hier lees je waarom het handig is om een goede koffieleverancier te hebben.

1: Altijd verse koffie met een koffieleverancier

Nog even snel koffie halen? Dat hoeft niet meer als je een koffieleverancier hebt. Met een goede koffieleverancier zorg je ervoor dat je altijd verse koffie in huis of op je bedrijf hebt, zodat je elke dag van jouw kopjes koffie kunt genieten.

2: Zo vaak bezorgen als je wilt

Word er de ene week meer koffiegedronken dan de andere week? Dat is geen probleem wanneer je een koffieleverancier hebt. Je kunt zelf aangeven hoeveel koffie je op welke momenten wilt krijgen. Op die manier heb je nooit koffie te kort.

3: Nieuwe producten

Als je je koffie laat bezorgen door een koffieleverancier, weet je zeker dat je met echte koffie experts in zee gaat. Is er een lekkere nieuwe koffie op de markt? Dan kan jouw koffieleveranciers die gemakkelijk aan jou introduceren. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste koffie die op de markt verschijnt.

4: Koffie advies

Weet je niet precies welke koffie je nou het lekkerst vindt? Veel koffieleveranciers hebben experts in dienst. Zij kunnen jou bijstaan bij het zoeken van jouw ideale koffie. Houd je van hele sterke koffie? Of liever wat lichts? Of misschien wel décafé? Dan kan de koffieleverancier ervoor zorgen dat je altijd de koffie geleverd krijgt die bij jou past.

5: Nooit een lege koffiekast

Met een koffieleverancier zorg je ervoor dat je altijd koffie op voorraad hebt. Niets is zo vervelend als je om vier uur ’s middags een mega dip hebt en dat je koffie dan op blijkt te zijn. Met een goede koffieleverancier is de kans veel kleiner omdat het bezorgen van de koffie beter georganiseerd is.

de beste koffieleverancier

6: Aantrekkelijke prijzen

Koffieleveranciers kunnen hun koffie en machines voor aantrekkelijke prijzen aan jou verkopen. Hierdoor heb je een goede prijs-kwaliteitsverhouding waardoor het erg aantrekkelijk is om een leverancier te hebben.

7: De koffieleverancier helpt met onderhoudskosten

Koffieapparaat weer stuk? Dat is erg vervelend als je zelf net een nieuw apparaat hebt gekocht. Als je echter met een koffieleverancier werkt, dan is er een service die jou kan helpen met het onderhouden van je apparaat. Je hoeft dus niet zelf aan de knoppen te gaan zitten, maar je kunt je leverancier bellen om je uit de brand te helpen.

8: Preventieve onderhoudsbeurten

Daarnaast hebben veel koffieleveranciers preventieve onderhoudsbeurten. Dit kan bijvoorbeeld jaarlijks zijn. Op die manier wordt elk jaar gecheckt of jouw apparaat het nog helemaal goed doet. Als er dan problemen zijn dan kunnen die van tevoren worden verholpen, zodat je niet opeens uit het niets bij een niet-werkend apparaat staat.

9: Geen gesjouw

Wil je koffie kopen in grote voorraden? Bijvoorbeeld omdat je een bedrijf hebt of een groot event gaat organiseren? Dan kan dat een behoorlijk gesjouw van koffie zijn. Door samen te werken met een koffieleverancier, hoef je niet aan die pijnlijk ruggen te denken. Zij zorgen er namelijk voor dat alle koffie op de juiste plek wordt bezorgd. Zelfs helemaal tot aan je voorraadkast.

Verschillende soorten koffiemachines

Er zijn enorm veel verschillende koffiemachines op de markt. Als je een geschikte koffieleverancier zoekt, dan kun je dus eerst onderzoek doen naar wat voor soort machine je op zoek bent. De één heeft nog meer functies dan de ander. Sommige zijn zelfreinigend en bij anderen moet je zelf water toevoegen. Bij sommige koffiemachines kun je meerdere kopjes tegelijk zetten, terwijl anderen maar één of twee kopjes per keer toelaten. Verdiep je dus goed in de verschillende machines en bedenk voor jezelf wat jij precies nodig hebt. Soms heb je simpelweg niet alle functies nodig die er op superluxe machines aanwezig zijn en kun je heel wat geld besparen om voor een simpelere machine te gaan.

Andere artikelen

Van instantkoffie tot een machine die echte koffiebonen maalt. Het kan allemaal. Andere machines hebben ook de functie om soepjes te maken of een theetje te zetten. Je kunt het zo gek niet bedenken, tegenwoordig bestaat het wel.

Huren of kopen?

Als je erover denkt om een koffiemachine aan te schaffen, dan kun je bedenken of je het wilt gaan huren of kopen. Beiden hebben voor- en nadelen. Kopen is vaak op de lange termijn goedkoper, maar als je iets voor korter wilt hebben dan is huren goedkoper. Daarnaast zitten er bij huren vaak meer voordelen bij, zoals extra serviceonderhoud. Als je een koffiemachine koopt dan krijg je ook vaak garantie. Check van tevoren goed of deze garantie voor jou lang genoeg is voor de investering die je maakt.

Koffieleverancier: handig!

Al met al is het hebben van een koffieleverancier enorm handig. Op een gemakkelijke manier heb je altijd de lekkerste koffie in huis. Voor jou, je familie of je medewerkers.